SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 297 subtitrat în română

Doamna Afife, e rea, ca să nu zic altfel pentru că suntem în două posturi Postul paștelui și Ramadanul si nu e recomandat să-l pomenești pe cel care nu trebuie pomenit, dar are o logică în tot ce spune. În episodul acesta, m-a lăsat paf. În seara aceasta, abia aștept răspunsurile Hirei, la multele întrebări puse de șefa casei Demirhanli.

Una peste alta, o constatare care mă amuză. De fapt, felul în care dau unii buzna cu capul în ușă după ce au tras-o după ei cu zgomot, iar ceilalți se îmbulzesc la aceleasi poante, e chiar amuzant.  

P.S. Constatarea are o mică legătură cu serialul…

 

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă Nihon, sora mai mică Nursah și mama lor rece și îndepărtată Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar recent a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața unui prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvit și ucis de o bandă locală, Orhun se descompune. Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost înființată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să o salveze de la viață ca prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira-urăște oamenii cu statut inferior și este obsedată de „sânge pur”.