SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 300 subtitrat în română

Am luat serialul de la început (evident pe cel de la TV), pentru că nu l-am văzut și am constatat că lui Orhun i-a luat 70 de episoade pănă să vadă înregistrarea cu cea care a otrăvit-o pe Nihan. 

Revenind la episodul de astăzi si la mesajul său, pot spune că diferențele sociale erodează, sapă ca apa și îți face drum diferit, în cuplu mai devreme sau mai târziu, mai ales dacă faci totul la îndemnul orgoliului, al ego-ului. Nurșah și Kenan sunt în criză. 

Ai noștri sunt bine, până îți bagă cineva coada. 

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă Nihon, sora mai mică Nursah și mama lor rece și îndepărtată Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar recent a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața unui prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvit și ucis de o bandă locală, Orhun se descompune. Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost înființată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să o salveze de la viață ca prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira-urăște oamenii cu statut inferior și este obsedată de „sânge pur”.

 

Sursa 2