SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 305 subtitrat în română

A mai trecut o încercare, dar se pare că șerpoaicele acelea două, se pregătesc să arunce artileria grea spre Hira. Dinspre partea lui Orhun, nu-mi fac griji, se află mereu în fața glonțului, numai Hira, să fie liniștită.

Vom vedea ce se pune la cale, saptămâna viitoare.

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă Nihon, sora mai mică Nursah și mama lor rece și îndepărtată Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar recent a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața unui prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvit și ucis de o bandă locală, Orhun se descompune. Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost înființată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să o salveze de la viață ca prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira-urăște oamenii cu statut inferior și este obsedată de „sânge pur”.

 

Sursa 2

https://voe.sx/447xaza3tfci