SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 343 subtitrat în română

Când plouă afară cred că fiecare avem stări diferite: unul să doarmă, altul să se plimbe prin ploaie, altcineva să scrie sau cineva să devină sensibil la o scenă din film.

Episodul acesta a fost foarte emoționant.

 

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă, Nihon și sora mai mică, Nursah dar și împreună cu mama lor rece și distantă, Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar la un moment dat a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața ca prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvită și ucisă de o bandă locală, Orhun suferă teribil.

Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost inițiată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să-i salveze  viața de prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira chiar dacă urăște oamenii cu statut inferior și este obsedat de „sânge pur”.

 

Sursa 2

https://voe.sx/s28pr6zg8k55

 

P.S. Mama lui Fatih, a gătit manti, o combinație de bucăți mici de carne, condimente, aluat și iaurt. Se potrivește excelent cu sosul de unt pe deasupra. Aflați totul despre Manti, inclusiv rețeta, pe linkul de mai jos

 

https://istanbul.com/ro/about-city/what-is-manti