SELECT EPISODES:

Clona serial brazilian subtitrat in romana ep. 61

„E vremea sa clonam si episodul 61 tradus in romana din serialul de succes brazilian. O poveste fictiva controversată, plină de pasiune, despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian. „Clona” va oferi telespectatorilor imagini spectaculoase, o scenografie de excepție și filmări exterioare care nu au mai fost întâlnite până acum într-o telenovelă. „Clona” a reușit performanța să înregistreze audiențe uriașe, impresionând prin jocul actoricesc și iscând controverse datorită subiectelor abordate.

Povestea începe când Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană născută și crescută în Brazilia se vede obligată să se mute în Maroc. Odată ajunsă într-o țară străină, ea începe să se confrunte cu dificultățile de adaptare la o cultură foarte diferită, pe care abia în acel moment începe să o descopere. Aici ea îl va cunoaște pe Lucas (Murilo Benicio), un tânăr brazilian, care călătorește împreună cu fratele său geamăn, Diogo (Murilo Benicio), cu tatăl lor, logodnica acestuia și cu un om de știință pe nume Augusto Albieri (Juca de Oliveira). Jade și Lucas se îndrăgostesc la prima vedere. Aici începe o poveste de iubire atât de puternică, încât cei doi tineri sunt gata să treacă peste toate prejudecățile și diferențele culturale existente între ei.

Pe de altă parte, când Diogo se hotărăște să se întoarcă în Brazilia, din cauza unor certuri cu tatăl său, are loc o teribilă tragedie care pune capăt vieții tânărului. În acest context, savantul Albieri se hotărăște să ducă la bun sfârșit unul dintre marile sale visuri: să creeze prima clonă umană. Folosind celule din corpul lui Lucas, el îi dă viață lui Leandro (Murilo Benicio). Dar care sunt consecințele acestei teribile acțiuni?

Enable referrer and click cookie to search for bdeea9d3022f9f2b a927464ea619dc1e [] 2.7.33