SELECT EPISODES:

Dealuri în vânt episodul 129 subtitrat în română

Bunica Zümrüt și toată lumea (cu excepția doamnei Songul și a lui Alper) e în stare de șoc. Zeynep e decisă să-l salveze pe Halil. Draga de Selma, docila și înțelegătoarea Selma, ia o decizie, după decizia surorii ei. Personajul Selma, a evoluat foarte mult pe parcursul celor 129 de episoade. E o fată, care-mi place, o fată care a ținut morțiș să se lupte, ca un Aslanlî adevărat. În episodul de astăzi, e în antiteză cu Zeynep, care a renunțat la luptă….din frică.

Hai să vedem episodul acesta și pe cel din seara asta, apoi intrăm în vacanță, așteptând ceva schimbări la scenariu…fără speranță evident.

 

Rezumatul serialului:

„Rüzgarlı Tepe”, ne spune povestea de dragoste a lui Zeynep, fiica celei mai bogate familii din oraș și Halil, care vrea să-și răzbune familia pierdută, și care trăiește în vârtejul obscurității și imposibilităților, Zeynep, este o fată care este dată ca exemplu de către toți cei din oraș.

Dar Zeynep are o latură necunoscută, și anume  spiritul războinic.

Halil, in schimb, este un tânăr care și-a pierdut părinții pe cand era copil si crescut de mătușa lui, trage după el ani de zile de tristete și dușmănie.

 

Sursa 2

https://voe.sx/2pphuhqh9em5

 

……………………………………………………

Trailer episodul 130 Ruzgarli Tepe