SELECT EPISODES:

Filinta serial istoric subtitrat în română ep. 1

 

Filinta este prima poveste de detectivi otomani din istoria televiziunii turcești. Piesa a avut loc între 1850 și 1900.

Filinta Mustafa (Onur Tuna) a fost un ofițer de poliție tânăr și de succes din Imperiul Otoman din Istanbul în secolul al XIX-lea. El și colegii săi lucrează din greu pentru a menține pacea pe străzile Imperiului Otoman. Încearcă să-l prindă pe liderul armelor de contrabandă și să organizeze un plan inteligent pentru a expune treptat identitatea liderului.

Cu toate acestea, într-o zi, Mustafa și prietenul său apropiat Ali (Jem Ukan) se află într-o ambuscadă planificată de bogatul om de afaceri Boris (Serhat Tutuluer).

De fapt, Boris se află în spatele întregii activități de contrabandă cu arme. Cu toate acestea, nimeni nu știa de fapt despre activitățile sale ilegale, deoarece Boris a lucrat doar cu oamenii săi loiali și i-a ucis pe alții care îi cunoșteau identitatea.Ali, un prieten apropiat al lui Mustafa, a fost ucis în ambuscadă. Mustafa a regretat că nu și-a putut salva prietenul, dar s-a trezit într-o situație disperată. Mustafa este acuzat că a pus la cale o ambuscadă, l-a ucis pe Ali și a acceptat mireasa care s-a angajat în activități ilegale.