SELECT EPISODES:

Iarnă neagră ep 1 și 2 TV serial turcesc subtitrat in română

Iarna neagra are mai multe semnificatii literare dar si psihologice, insemnând, pe deoparte iarna grea bogata in zapada, iar in case frig si rece, si pe de alta parte iarna care abate frigul in sufletele oamenilor, care trec prin experiente dureroase.

Subiectul serialului Iarna negra se refera la Ayaz (Alperen Duymaz) și Firuze (Ayça Ayşin Turan) au fost iubiti  pe timpul anilor  de liceu , dar ulterior s-au despărtit. Tatăl lui Firuze este un muncitor,  responsabil de întretinerea  ascensoarelor, în aceeasi companie unde lucrează Ayaz. Se va produce un accident pe santier, din cauza unui defect la unul dintre ascensoare, soldat cu moartea unui grup de lucrători.

Putini stiu despre acest lucru, dar,  defectul liftului era destinat să asasineze o altă persoană!  Firuze  îsi va schimba identitatea, pentru a începe să lucreze în companie și să lupte, pentru a dovedi inocenta tatălui ei. Yılmaz  este angajatul preferat al directorului companiei (Caner Cindoruk). El este împreună cu sora directorului, Berrak (Hazal Filiz Küçükköse).

 

link alternativ

https://waaw.tv/watch_video.php?v=NdDBLz1L3H4f