SELECT EPISODES:

Înșelăciunea/Decepția ~ Sezonul 2 ~ episodul 69

 

Güzide Yenersoy, împreună cu soțul ei de 30 de ani și cei doi copii ai lor, formeaza o familie fericita, pentru ochii din exterior fiind un exemplu pentru toată lumea din afară. Soția lui Tarık, este un avocat experimentat și de succes, care deține propria firmă de avocatură.

Fiul său Ozan lucrează ca inginer într-o companie de construcții, iar fiica lui Oylum continuă la facultatea de medicină, la care a intrat la insistențele mamei sale.

În timp ce totul merge bine în viața familiei Yenersoy, care arată perfect din exterior, nimeni nu bănuie că în spatele vieții lor se află diferite secrete bazate pe dragoste și încredere, iar cealaltă față a monedei duce la diferite lupte pentru Güzide: caiete vechi care ies la iveală și inovații greu de prezis.

Fiecare membru al familiei ei o minte pe Güzide. Güzide nu știe de decizia lui Oylum de a-și urma visele cu orice preț, de planurile lui Ozan de a întoarce colțul și, cel mai important, că soțul ei de treizeci de ani, Tarık, are o a doua familie de cinci ani

 

Sursa 2

https://voe.sx/0sktzr3gkqpp