SELECT EPISODES:

Legenda Copacului Negru (Kara Ağaç Destanı) episodul 6

Într-adevăr un serial cu iz de sat vechi prăfuit de dogme și legi nescrise, la care stă pavăză Copacul Negru.

Interesant cum în anii ’60, când se petrece acțiunea, în satele  Turciei, unde domneau boierii (Aga), aceștia dispuneau de viața și soarta celor din familie, fără să le treacă prin minte că aceștia erau oameni.

Femeile erau tratate ca niște vite, nășteau copii, de a căror soartă nu puteau dispune sau măcar să aibă o părere despre viitorul acestora. Doar Aga, putea face asta.

Dar una peste alta, e un serial bun pe care-mi este drag să-l traduc, mai ales că înflorește dragostea Karmică dintre Omer și Sultan.

 

Epopeea din serialul Legenda copacului negru (“Kara Ağaç Destanı) are loc în ținuturile Anatoliei, între anii 1950-1970, aproximativ.

În „Epopeea copacului negru” ca și în zilele noastre, când realitatea devine de nesuportat, ne găsim sprijin într-o lume magică. În scenariul nostru, Copacul negru, se află locul,unde oamenii se duceau să-și lase secretele, gândurile cele mai ascunse și pe care nu le puteau spune altora.

Personajele mi-au plăcut, actorii deasemenea, povestea se îmbină destul de bine cu multe gusturi în materie de seriale turcesti de gen: Destan, de exemplu, Sila, Povestea trandafirului negru etc.

 

Sursa 2

https://voe.sx/ur93dmhlrsrf