SELECT EPISODES:

Numele meu e Riza ep 98 subtitrat romana

Episodul 97 din serialul turcesc “Mă numesc Riza”, în care Ayça și Tolga fac pereche, este o producție de acțiune politista tradusa in romana. În centrul poveștii se află un sofer de taxi, Ali Rıza Altay, care se pregătește de nunta surorii lui și Ayça, o doctoriță care refuză cererea în căsătorie a lui Burak, membru al unui clan mafiot.

Halide pleacă în grabă de la petrecerea la care Burak o cere de nevastă și urcă în taxiul lui Riza. Cum Burak o urmărește și devine agresiv cu ea, Riza intervine în apărarea femeii. Gestul său nu rămâne nepdepsit, căci Burak îi ucide sora.

Mânat de sentimental răzbunării protagonistul începe un adevărat război împotriva mafioților, iar Halide îi va fi alături.

Serialul “Ariza”, deși a avut priză la public în Turcia, s-a terminat după 30 de episoade din cauza tensiunilor care au existat la filmări.

Ayça și un alt actor din distribuție, Ahmet Mümtaz Taylan, nu s-ar fi înțeles deloc cu regizorul secund, Savaș Ilhan, și ar fi cerut producătorului înlocuirea acestuia.

Plecarea lui Savaș nu a adus liniște în echipa de producție. Supărat de situație, deoarece îl simpatiza pe Savaș, actorul Olgun Toker și-a exprimat furia pe make-up artistul adus pe platouri de Ayça Turan.