SELECT EPISODES:

Osman Intemeietorul, sezonul 5 episodul 149 subtitrat în română

 

Sezonul 5 din Osman Intemeietorul episodul 149 tradus in romana de serialelatimp.net

Rezumat – Descriere

Aflând că Alaeddin este ținut captiv, Bala Hatun îl atacă pe Uç Pazar. Se întâlnesc față în față cu Saadet Hatun. Unde se va termina această confruntare?

Karacelasun se întâlnește față în față cu Orhan Bey. În timp ce lupta dintre ei continuă, Karacelasun este încolțit de apariția lui Osman Bey. Va reuși Osman Bey să-l captureze pe Karacelasun?

Orhan Bey îi spune clar mamei sale că vrea să se căsătorească cu Holofira. Ce va risca Orhan Bey să se căsătorească cu Holofira? Malhun Hatun își revarsă inima către Holofira. Ea explică cum a fi o doamnă a lui Bey necesită sacrificii. Va putea Holofira să facă aceleași sacrificii?

Răspunsurile la toate aceste întrebări le veți afla dacă urmăriți episodul 147 tradus de serialelatimp.net.

 

Osman I a fost Bey-ul (fiul tatalui sau, Ertugrul Ghazi tribului Kayi și fondatorul dinastiei otomane stinsa acum care îi poartă numele (Osmanli). Ei a înființat și a condus mai târziu Imperiul Otoman (cunoscut mai întâi ca Beylik sau Emirat Otoman). Acest stat, în timp ce inițial un mic turkmen principat în timpul vieții lui Osman, transformat într-un imperiu mondial în secolele de după moartea sa. A existat până la scurt timp după sfârșitul Primului Război Mondial.

 

Sursa 2

https://segavid.com/embed-iw5nxvtta0tt.html