SELECT EPISODES:

Tablou de familie episodul 1 tradus în română

 

Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk), o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, isi creste singura cele trei fiice, după ce tatăl fetelor a părăsit familia. Legătura puternică care leaga cele patru femei se rupe în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale și să se alăture unei case de avocatură rivale, în urma unui incident neplăcut. Azra este căsătorită cu Sergen Günay (Sarp Akkaya), la rândul său avocat, și împreună au trei copii; dar nori negri apar in mijlocul acestei familii apparent fericite.

O întâmplare face ca Azra să îl reîntâlnească pe Yildirim (Yiğit Kirazcı), fost coleg de facultate, un avocat de succes, specializat si el în divorțuri. Între Azra si Yildirim a fost, în trecut, o frumoasă poveste de dragoste însa Azra l-a trădat, căsătorindu-se cu prietenul acestuia, Sergen, chiar în ziua în care Yıldırım ii declara iubirea.

Totul culminează in acest episod cu reapariția tatălui în viața frumoasei Azra, la 25 de ani după ce acesta a fugit cu bona familiei…TVMania)

 

Serialul poate fi urmărit în avans pe linkul acesta

 

Totul despre casatorie serial in romana ep 1

 

 

Sursa 2

https://voe.sx/8ey4hufdcw4p