SELECT EPISODES:

Terra Nostra serial subtitrat in romana ep 75

Terra Nostra ilustează incredibila poveste de dragoste dintre Matheu (Thiago Lacerda) și Juliana (Ana Paula Arosio), care se întâlnesc la începutul secolului al XIX-lea, în căutarea unei vieți mai bune. Ei se cunosc pe vasul care duce din Genova în Brazilia familii de italieni care vor să muncească pe plantațiile de arbori de cafea.

Matheu și Juliana trăiesc o poveste fericită de iubire la bordul acestui vas, până când tragedia se abate asupra lor: părinții ei mor din cauza epidemiei de ciumă care cuprinsese vaporul și care-l contaminează și pe Matheu.

Tânărul se însănătoșește, dar când ajung la țărm drumurile lor se despart și nu mai știu nimic unul de altul. Juliana se mută la Francesco (Raul Cortez), un prieten de-al tatălui ei care s-a îmbogățit în această țară. Când vede că fiul lor, Marco Antonio (Marcello Antony), își manifestă interesul pentru Juliana, mama acestuia, Janete (Angela Vieira) începe să o trateze pe Juliana ca pe o servitoare și o pune să facă cele mai grele treburi gospodărești. Situația se înrăutățește când Janete află că Juliana este însărcinată cu Matheu. Marco Antonio vrea să recunoască copilul ca fiind al lui și o cere în căsătorie.