SELECT EPISODES:

Vântul dintre dealuri episodul 113 subtitrat în română

Multe personaje și-au luat pauză puțin, acțiunea concentrându-se pe relațiile dintre Zeynep și Halil, dar și pe Selma și Eren, puși la încercare de viclenia lui Feyaz. La cum îl știu pe Eren, bun șoarece, care scoate la iveală cele mai complicate ițe, îi va descoperi și mizeria lui Feyaz, și atunci să vezi…

Halil, lămurește starea ciudată a lui Zeynep, mai află de pe ici pe colo câte ceva, totul sub o aură de pace și armonie.

În schimb, mă îngrijorează Alper, care se dovedește a fi un  psihopat. Ura lui împotriva lui Halil, e foarte veche și nu se referă doar la relația Halil cu tatăl său. Vom vedea încotro ne duce pana scenaristului, care a ieșit din monotonie în ultimele episoade.

 

Rezumatul serialului:

„Rüzgarlı Tepe”, ne spune povestea de dragoste a lui Zeynep, fiica celei mai bogate familii din oraș și Halil, care vrea să-și răzbune familia pierdută, și care trăiește în vârtejul obscurității și imposibilităților, Zeynep, este o fată care este dată ca exemplu de către toți cei din oraș.

Dar Zeynep are o latură necunoscută, și anume  spiritul războinic.

Halil, in schimb, este un tânăr care și-a pierdut părinții pe cand era copil si crescut de mătușa lui, trage după el ani de zile de tristete și dușmănie.

 

Sursa 2

https://voe.sx/7hjlpggrghsb

 

……………………………………………

 

Trailer ~ Episodul 115 ~ Cerere în căsătorie?