SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 352 subtitrat în română

Minciuna are picioare scurte. sau minciuna iese la suprafață ca uleiul în cadela cu apă. Cam așa s epoate numi episodul de astăzi.

Pentru o femeie crendicioasă, tradițională cum e mătușa lui Kenan, să nu-i vii cu șocuri d-astea cu căsătorie de formă. Nefes, a scăpat secretul și mătușa a luat foc. Între timp, Neva țese planuri, domna Afife, rămâne pe poziție și restul îl decoperiți voi.

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă, Nihon și sora mai mică, Nursah dar și împreună cu mama lor rece și distantă, Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar la un moment dat a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața ca prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvită și ucisă de o bandă locală, Orhun suferă teribil.

Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost inițiată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să-i salveze  viața de prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira chiar dacă urăște oamenii cu statut inferior și este obsedat de „sânge pur”.

 

Sursa 2

http://vidmoly.me/w/3o1lc6c9bdmv

 

Trailer episodul 353 – Mătușa Hirei ia atitudine! 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AasWw7U1hYY