SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 353 subtitrat în română

„Geamănul” scenaristului de la Ruzgarli Tepe, i-a insuflat și celui de la Esaret, un aer de bună dispoziție. Mătușa Zeliha, a dat lovitura în episoadul de astăzi, dar și în seara asta, va fi și mai și. Ador să o văd pe Afife Hanim, pusă la colț de o femeie simplă dar categorică.

 

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă, Nihon și sora mai mică, Nursah dar și împreună cu mama lor rece și distantă, Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar la un moment dat a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața ca prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvită și ucisă de o bandă locală, Orhun suferă teribil.

Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost inițiată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să-i salveze  viața de prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira chiar dacă urăște oamenii cu statut inferior și este obsedat de „sânge pur”.

 

Sursa 2

http://vidmoly.me/w/387aip5mn7nv