SELECT EPISODES:

Captivitate episodul 354 subtitrat în română

În sfârșit, Afife a cedat. Dar, după cum mă trag din osul lui Toma necredinciosul, banuiesc că mai are ceva în mânecă. Poate mulți spun, că „baba” a cedat. Afife, nu face niciodată gesturi necontrolate, gratuite sau fără sens. Vom vedea.

 

Descrierea serialului:

Orhun este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-o familie bogată, dar fără dragoste, împreună cu sora sa geamănă, Nihon și sora mai mică, Nursah dar și împreună cu mama lor rece și distantă, Afife. Nihan a plecat să facă voluntariat ca medic în Eritreea, dar la un moment dat a fost imposibil de contactat, iar familia ei este îngrijorată de ea.

În timp ce își caută sora, îl întâlnește pe Hira, o fată săracă care trăiește viața ca prizonier în mâinile traficanților. Când află că Nihan a fost otrăvită și ucisă de o bandă locală, Orhun suferă teribil.

Când reiese că Hira a fost de fapt cea care a fost inițiată de bandă și i-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare malefic: o va lua pe Hira acasă cu el, dar, mai degrabă decât să-i salveze  viața de prizonier, va înrăutăți lucrurile pentru ea…Orhun decide să se căsătorească cu Hira chiar dacă urăște oamenii cu statut inferior și este obsedat de „sânge pur”.

 

Sursa 2

https://voe.sx/hvro8dz5velx