SELECT EPISODES:

Kül Masali (Povestea Cenușăresei) ep 3 subtitrat în română

 

Episodul 3 mi-a dat șah câteva minute când m-a străfulgerat ideea că Rebecca poate fi combinată cu Jane Eyre. O soție nebună care trăiește izolată și care nu voia să divorțeze. Un Rochester care se îndrăgostește de Jane și vrea să trăiască cu ea frumos…

În fine, bat câmpia acum, dar se poate ca ea să înflorească în episodul următor!

Totuși apreciez abordarea lui Arat cu Ozge. Sinceritatea. Nu așteaptă să-i bântuie bănuielile. Dau cu ele de pământ și acestea dispar.

 

Descrierea serialului:

Özge, care provine dintr-un mediu sărac și umil, lucrează de șase ani ca bucătar într-un restaurant. Se întâlnește și se îndrăgostește de Arat Giraylı, moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate familii din Turcia, și se căsătoresc.

Pe măsură ce Özge intră în conacul în care locuiește familia lui Arat ca mireasă, ea se cufundă brusc într-o lume a intrigilor, mai degrabă decât într-o poveste de dragoste. Izbucnirile de furie din trecutul soțului ei, ambițiile de bogăție ale surorii lui Özge, Behiye, și umbra persistentă a soției lui Arat, decedată suspect,Jale, fac călătoria provocatoare a lui Özge și mai complicată.

 

Sursa 2

https://voe.sx/8r5v5fcmmo5h